Varmepumpe monteres og serviceres med stor erfaring

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, samtidig med at du gør noget godt for miljøet? Så kan du med fordel udskifte din gamle varmekilde med en moderne og effektiv varmepumpe.

Hvid varmepumpe monteret på vægHos Electricom tilbyder vi både montering og efterfølgende service af varmepumpe til attraktivepriser for privatpersoner såvel som erhvervskunder I Kalundborg, Odsherred og Holbæk. Således tilbydes vores service og ekspertise til alle rundt på hele Vestsjælland og hovedstadsområdet. Da varmepumper er klimavenlige, er vi dermed i fællesskab med til at nedbringe vores Co2 og bidrager dermed til en grønnere hverdag.

Kontakt os

Ønsker du at vi kontakter dig skal du benytte denne kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes, samt dit telefonnummer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel montering af din varmepumpe

Vi er en virksomhed med mange års erfaring, og vi har dermed både den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at kunne sikre en professionel montering af din nye varmepumpe. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os. Derfor gør vi os altid umage, uanset hvilken opgave vi skal løse. På den måde kan du være helt tryg ved, at du får udført pænt håndværk i højeste kvalitet. Vi stiller også vores ekspertise til rådighed i form af kompetent rådgivning og vejledning, så vi på forhånd sikrer os, at du får den bedst mulige løsning, der dækker lige netop dit behov.

Efter monteringen er det lovpligtigt at få udført service på varmepumpe en gang om året, hvis anlægget har en væskepåfyldning på 1 kg eller derover.
​Hvis anlægget har en påfyldning på under 1 kg, modtager kunden en mail hvert anden år, om en husker på service, for at opretholde garantien på de 5 år, og disse opgave løser vi naturligvis gerne til en fordelagtig pris.

 

Kontakt os og hør mere om de forskellige løsninger

Der findes flere forskellige varmepumper, som du kan vælge imellem. Er du i tvivl om, hvilken der vil være den rette til at dække dine behov, og har du brug for rådgivning, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål til nogle af vores andre ydelser såsom energioptimering, videoovervågning eller noget helt tredje, står vi også klar. Vi kan altid kontaktes på telefon 59 51 03 80.

Vi samler på glade kunder​

"100 stjerner herfra​"

Det er 2. gang jeg bruger dette firma og kan kun sige at jeg igen er yderst tilfreds og imponeret med deres service. Fra jeg modtog et tilbud gik der en halv time før der stod en elektriker og påbegyndte arbejdet. Det er sørme imponerende, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. 100 stjerner herfra​.

- Victoria

"Garage / værksted"

Belysning med lysrør og automatik, blev etableret og udført præcist. under afprøvning blev det opdaget at HPFI relæet ikke virkede, så det blev udskiftet. Absolut godt arbejde!

- Viggo

"Div. el-arbejde i sommerhus"

Ifm mindre ombygning havde vi behov for en række småtjek, udskiftning af kontakter etc. Det blev altsammen hurtigt, effektivt og med et smil udført. Stor anbefaling..

- Søren

"Udskiftning af varmepumpe"

Vi har fået udskiftet vores gamle varmepumpe. Jeres montør Kim Vallentin udførte et perfekt arbejde og var meget behagelig.Vi har absolut intet at klage over.

- Frank

Vil du læse flere anmeldelser eller have et et godt tilbud?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave for en el-montør, som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at kontakte os på telefon.

Firmaet har eksisteret i mere end 100 år, og beskæftiger i dag over 50 personer, der er specialuddannnet inden for de kerneområder vi beskæftiger os med. Vi har afdelinger i Kalundborg, Odsherred, Holbæk og København..

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer henvendelser inden for førstkommende arbejdsdag. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godkendt & certificeret​ af:

tekniq-kvalitet_rgb

Medlem af​:

GAZELLE 2020 & 2021

logo-1

Kalundborg:​

​Asnæsvej 1a, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 59 51 03 80


Odsherred:
​Vangen 10. 4500 Nykøbing Sj.
​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 93 19 66


Holbæk:
​Østerled 6. 4300 Holbæk
Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 46 19 66


København:
​Nørre Farimagsgade 72. 1364 København K

​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 43 15 88

CVR: 69414710

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du velkommen til at skrive på kontakt@electricom.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Følg os på Facebook