Videoovervågning monteres indendørs og udendørs

Med videoovervågning kan du holde øje med, om der er uvelkomne gæster på din grund. For mange giver det en øget tryghed at have installeret overvågningskamera indendørs og/eller udendørs, og denne løsning kan også kombineres med en alarm.

Hos Electricom tilbyder vi blandt andet opsætning af videoovervågning for private og erhverv i Kalundborg, Odsherred og Holbæk. Vi dækker samtidig hele Vestsjælland og hovedstadsområdet, så du fremover kan være tryg i dit hjem, og så du har billedmateriale, der kan identificere personer, der har begået hærværk eller indbrud, hvis uheldet alligevel skulle være ude. 

Kontakt os

Ønsker du at vi kontakter dig skal du benytte denne kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes, samt dit telefonnummer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TV-overvågning øger trygheden

Rigtig mange danskere har prøvet at have indbrud i deres hjem. Det er utroligt ubehageligt og meget grænseoverskridende, og mange oplever efterfølgende at være utrygge i deres eget hjem.

En af de helt store fordele ved TV-overvågning er, at det øger trygheden i hjemmet, både når man er hjemme, men i særdeleshed også når man ikke er hjemme. Dette gælder i høj grad også for virksomheder, der både er i risiko for indbrud og hærværk.

Dette skyldes, at videoovervågning både har en præventiv virkning, samtidig med at det er utroligt effektivt i tilfælde af indbrud eller hærværk. De fleste indbrudstyve bliver skræmt væk af, at der skiltes med, at der er videoovervågning af området, fordi de ved, at der er en stor risiko for, at de bliver fanget på kamera. 

Hvis uheldet alligevel er ude, sørger TV-overvågningen for at optage vedkommende. Disse optagelser kan overdrages til politiet og hjælpe med at opklare sagen hurtigere. Hvis videoovervågningen bliver kombineret med et alarmsystem, kan kameraet sende liveoptagelser direkte til alarmfirmaet, som kan rykke ud med det samme.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Vi gør os altid utrolig umage, når vi opsætter trådløs overvågning i dit hjem eller din virksomhed, så du kan være helt tryg ved, at din videoovervågning fungerer, som den skal. 

Kontakt os gerne på telefon 59 51 03 80 for at høre mere om dine muligheder eller for at indhente et uforpligtende tilbud.​ Vi står også til rådighed hvis du har behov for at høre mere om vores andre ydelser såsom energioptimering eller andre opgaver for en elektriker.

Vi samler på glade kunder​

"100 stjerner herfra​"

Det er 2. gang jeg bruger dette firma og kan kun sige at jeg igen er yderst tilfreds og imponeret med deres service. Fra jeg modtog et tilbud gik der en halv time før der stod en elektriker og påbegyndte arbejdet. Det er sørme imponerende, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. 100 stjerner herfra​.

- Victoria

"Garage / værksted"

Belysning med lysrør og automatik, blev etableret og udført præcist. under afprøvning blev det opdaget at HPFI relæet ikke virkede, så det blev udskiftet. Absolut godt arbejde!

- Viggo

"Div. el-arbejde i sommerhus"

Ifm mindre ombygning havde vi behov for en række småtjek, udskiftning af kontakter etc. Det blev altsammen hurtigt, effektivt og med et smil udført. Stor anbefaling..

- Søren

"Udskiftning af varmepumpe"

Vi har fået udskiftet vores gamle varmepumpe. Jeres montør Kim Vallentin udførte et perfekt arbejde og var meget behagelig.Vi har absolut intet at klage over.

- Frank

Vil du læse flere anmeldelser eller have et et godt tilbud?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave for en el-montør, som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at kontakte os på telefon.

Firmaet har eksisteret i mere end 100 år, og beskæftiger i dag over 50 personer, der er specialuddannnet inden for de kerneområder vi beskæftiger os med. Vi har afdelinger i Kalundborg, Odsherred, Holbæk og København..

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer henvendelser inden for førstkommende arbejdsdag. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godkendt & certificeret​ af:

tekniq-kvalitet_rgb

Medlem af​:

GAZELLE 2020 & 2021

logo-1

Kalundborg:​

​Asnæsvej 1a, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 59 51 03 80


Odsherred:
​Vangen 10. 4500 Nykøbing Sj.
​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 93 19 66


Holbæk:
​Østerled 6. 4300 Holbæk
Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 46 19 66


København:
​Nørre Farimagsgade 72. 1364 København K

​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 43 15 88

CVR: 69414710

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du velkommen til at skrive på kontakt@electricom.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Følg os på Facebook