Energioptimering af hus og erhvervsbygninger

Kunne du tænke dig at energioptimere din bolig eller dine erhvervslokaler? Så kan vi hos Electricom hjælpe dig. Vi er blandt andet specialister inden for energioptimering, som vi både udfører for private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder. Vi har kunder i Kalundborg, Odsherred og Holbæk, men vi kører samtidig ud til kunder på hele Vestsjælland og i hovedstadsområdet.

Få kompetent energirådgivning

Der findes mange forskellige løsninger, når det kommer til energioptimering. Hvilken løsning der er den rette for lige netop dig afhænger af flere forskellige faktorer. Derfor står vi til rådighed med vores faglige ekspertise, så du kan få individuel tilpasset energirådgivning.

Vores virksomhed har eksisteret i mere end 100 år, og vi sørger løbende for at holde os opdaterede inden for de sidste nye tiltag i branchen. Det betyder, at du kan nyde godt af vores mangeårige erfaring kombineret med den nyeste udvikling, hvilket især er en stor fordel i forbindelse med energioptimering, hvor der hele tiden kommer nyere, smartere og mere effektive løsninger. 

Kontakt os

Ønsker du at vi kontakter dig skal du benytte denne kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes, samt dit telefonnummer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har fokus med din tryghed

Vi lægger stor vægt på tillid og tryghed hos vores kunder, og derfor gennemgår vi nøje din bolig eller din bygning med henblik på at finde de forskellige indsatsområder i forbindelse med energirenovering af hus eller erhvervslokaler. Derudover kan du altid forvente, at vores arbejde bliver udført med stor præcision. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere gør sig umage, når de udfører arbejde hos vores kunder, så du kan være helt sikker på at få et pænt resultat. 

Kontakt os og hør mere om energioptimering af bygninger

Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, der er i forhold til energioptimering af lige netop din bygning eller bolig? Eller ønsker du at høre mere om vores andre ydelser såsom varmepumpe, videoovervågning eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at ringe til din professionelle elektriker på telefon 59 51 03 80 for en uforpligtende snak. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig.

Vi samler på glade kunder​

"100 stjerner herfra​"

Det er 2. gang jeg bruger dette firma og kan kun sige at jeg igen er yderst tilfreds og imponeret med deres service. Fra jeg modtog et tilbud gik der en halv time før der stod en elektriker og påbegyndte arbejdet. Det er sørme imponerende, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. 100 stjerner herfra​.

- Victoria

"Garage / værksted"

Belysning med lysrør og automatik, blev etableret og udført præcist. under afprøvning blev det opdaget at HPFI relæet ikke virkede, så det blev udskiftet. Absolut godt arbejde!

- Viggo

"Div. el-arbejde i sommerhus"

Ifm mindre ombygning havde vi behov for en række småtjek, udskiftning af kontakter etc. Det blev altsammen hurtigt, effektivt og med et smil udført. Stor anbefaling..

- Søren

"Udskiftning af varmepumpe"

Vi har fået udskiftet vores gamle varmepumpe. Jeres montør Kim Vallentin udførte et perfekt arbejde og var meget behagelig.Vi har absolut intet at klage over.

- Frank

Vil du læse flere anmeldelser eller have et et godt tilbud?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave for en el-montør, som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at kontakte os på telefon.

Firmaet har eksisteret i mere end 100 år, og beskæftiger i dag over 50 personer, der er specialuddannnet inden for de kerneområder vi beskæftiger os med. Vi har afdelinger i Kalundborg, Odsherred, Holbæk og København..

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer henvendelser inden for førstkommende arbejdsdag. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godkendt & certificeret​ af:

tekniq-kvalitet_rgb

Medlem af​:

GAZELLE 2020 & 2021

logo-1

Kalundborg:​

​Asnæsvej 1a, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 59 51 03 80


Odsherred:
​Vangen 10. 4500 Nykøbing Sj.
​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 93 19 66


Holbæk:
​Østerled 6. 4300 Holbæk
Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 46 19 66


København:
​Nørre Farimagsgade 72. 1364 København K

​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 43 15 88

CVR: 69414710

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du velkommen til at skrive på kontakt@electricom.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Følg os på Facebook