Ladebox eller el-stander til elbiler og hybridbiler

​Præcision og tillid er blandt vores kerneværdier

​Mangler du en ladebox eller el-stander til din elbil? Så lad Electricom montere den for dig. Hos Electricom installerer vi opladere til elbiler og hybridbiler, og laderne kan være med eller uden abonnement. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Kalundborg, Odsherred, Holbæk, Storkøbenhavn og mange andre steder.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og vi bestræber os altid på at lave et pænt håndværk. Vores kerneværdier er præcision, tillid til hinanden og kompetente medarbejdere, og vi har over 50 medarbejdere til at hjælpe dig. Vi har naturligvis døgnservice.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os

Ønsker du at vi kontakter dig skal du benytte denne kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes, samt dit telefonnummer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi forhandler opladere fra de fleste mærker

​Vi monterer gerne en ladebox eller el-stander til din elbil eller hybridbil i dit hjem eller i virksomheden. Vi forhandler de fleste godkendte mærker, og du kan vælge imellem en ladeløsning med eller uden abonnement. Vi tilbyder en refusionsordning i samarbejde med TakeCHARGE og ZAPP Mobility, hvis du ikke allerede har nedsat elafgift.

Du kan for eksempel vælge en intelligent ladestation fra Easee, som har en effekt op til 22 kW, og som har app-styring. Aflæsning og refusion foregår helt automatisk, og der er ingen indviklede tredjepartsapps. Deres Easee Home-model er gennemtestet og blandt de mest populære opladere. Modellen passer til alle biler, og den kan integreres med Monta. Samtidig har den et flot og enkelt design, og den er skabt til skandinaviske forhold.

Få et tilbud på installering af ladebox eller el-stander

​Vi står klar med hurtig levering og installering af en ladestander til elbiler. Vi tager gerne en snak i telefonen om dine ønsker og behov, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på en el-stander eller ladebox til biler. Du kan kontakte os på telefon 5951 0380 eller e-mail kontakt@electricom.dk for at aftale nærmere.

Kontakt os

Vi samler på glade kunder​

"100 stjerner herfra​"

Det er 2. gang jeg bruger dette firma og kan kun sige at jeg igen er yderst tilfreds og imponeret med deres service. Fra jeg modtog et tilbud gik der en halv time før der stod en elektriker og påbegyndte arbejdet. Det er sørme imponerende, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. 100 stjerner herfra​.

- Victoria

"Garage / værksted"

Belysning med lysrør og automatik, blev etableret og udført præcist. under afprøvning blev det opdaget at HPFI relæet ikke virkede, så det blev udskiftet. Absolut godt arbejde!

- Viggo

"Div. el-arbejde i sommerhus"

Ifm mindre ombygning havde vi behov for en række småtjek, udskiftning af kontakter etc. Det blev altsammen hurtigt, effektivt og med et smil udført. Stor anbefaling..

- Søren

"Udskiftning af varmepumpe"

Vi har fået udskiftet vores gamle varmepumpe. Jeres montør Kim Vallentin udførte et perfekt arbejde og var meget behagelig.Vi har absolut intet at klage over.

- Frank

Vil du læse flere anmeldelser eller have et et godt tilbud?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en opgave for en el-montør, som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at kontakte os på telefon.

Firmaet har eksisteret i mere end 100 år, og beskæftiger i dag over 50 personer, der er specialuddannnet inden for de kerneområder vi beskæftiger os med. Vi har afdelinger i Kalundborg, Odsherred, Holbæk og København..

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi besvarer henvendelser inden for førstkommende arbejdsdag. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Godkendt & certificeret​ af:

tekniq-kvalitet_rgb

Medlem af​:

GAZELLE 2020 & 2021

logo-1

Kalundborg:​

​Asnæsvej 1a, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 59 51 03 80


Odsherred:
​Vangen 10. 4500 Nykøbing Sj.
​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 93 19 66


Holbæk:
​Østerled 6. 4300 Holbæk
Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 46 19 66


København:
​Nørre Farimagsgade 72. 1364 København K

​Klik her for rutevejledning
Tlf.: 59 43 15 88

CVR: 69414710

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så er du velkommen til at skrive på kontakt@electricom.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Følg os på Facebook